RATSASTUSLEIRIT JA PIDEMMÄT VAELLUKSET

KESÄN 2019 KESÄLEIRIT NYT VARATTAVISSA!
Järjestämme kesän 2019 aikana ratsastusleirit hieman erilaisilla painotuksilla leirien sisällöissä!
Varaathan paikkasi ajoissa, sillä leireille otetaan rajallinen määrä osanottajia.
Katso leirikohtaiset tiedot alta:


ARCTIC HORSE ADVENTURES LASTEN- JA NUORTENLEIRI 17.6-21.6.2019
Tämä nuorille suunnattu actionleiri sisältää viikon täydeltä paljon uutta koettavaa ja hauskanpitoa. Ratsastuksen ja hevosohjelman lisäksi pääsemme tutustumaan muun muassa melontaan, koskenlaskuun, huskytarhan elämään, ratsastusjousiammuntaan sekä aivan erikoisuutena teemme yön yli ratsastusvaelluksen erämökille! Minimi osallistujamäärä 4. Leirin hinta 420€ sisältäen täysihoidon, majoituksen ja koko ohjelman kaikkine erikoisuuksineen! Varaa paikkasi pikimmiten puh 0509190697 tai sähköpostitse tunturiratsut@outlook.com


OMA HEVONEN- VIIKKO 24.6.-28.6.2019
Tällä viikolla saat opetella omatoimisesti hevosen omistamista ja hevosenomistajan vastuita turvallisessa ympäristössä.

Vuokraa haluamasi hevonen viikon ajaksi ja tule päiviksi puuhaamaan tallille hevosenomistajan arkea aina tallin siivouksesta hevosen hoitoon ja ratsastukseen. Päivät alkavat kello 9 ja päättyvät klo 18 yhteisen päivällisen jälkeen. Viikon hinta sisältää kaksi ratsastuskertaa päivässä, toinen ohjatusti ja toinen itsenäisesti, muun oheisohjelman, lounaan sekä päivällisen, mutta ei majoitusta. Viikon hinta 320€/ hlö.

OMA HEVONEN- VIIKKO II 22.7.-26.7.2018
Info yllä! Leirin suosion vuoksi avasimme tälle ajankohdalle toisen oma hevonen- viikon. Paikat myydään nyt! Minimi osallistujamäärä 4hlö.

HEINÄKUUSSA HEPPAILEMAAN 1.-5.7.2019.
Tällä leirillä syvennytään niin koulu- kuin esteratsastukseen. Ratsastamme kaksi kertaa päivässä laadukkaassa opetuksessa ja viilaamme tarkoin yksityiskohtia. Opimme ratsastamaan tarkemmin, tehokkaammin, kevyemmin ja hevosta kuunnellen.
Ratsastustuntien lisäksi puuhaamme paljon ja monipuolisesti hevosten kanssa sekä saat oman hoitohevosen viikon ajalle. Leirin hinta 380€ sisältäen ohjelman, täysihoidon sekä majoituksen.
Leirin ajankohta on 1.-5.7.2019. Minimi osallistujamäärä 4hlö.