RATSASTUSLEIRIT JA PIDEMMÄT VAELLUKSET

KESÄN 2019 KESÄLEIRIT NYT VARATTAVISSA!
Järjestämme kesän 2019 aikana viisi ratsastusleiriä hieman erilaisilla painotuksilla leirien sisällöissä!
Varaathan paikkasi ajoissa, sillä leireille otetaan rajallinen määrä osanottajia.
Katso leirikohtaiset tiedot alta:

ARCTIC HORSE ADVENTURES I LASTENLEIRI
10.-13.6.2019

Tämä neljän päivän mittainen leiri on suunnattu alle 10-vuotiaille hevosiin hurahtaneille lapsille, jossa pääsemme hevostaitojen ja ratsastuksen lisäksi tutustumaan huskytarhan elämään, harjoittelemaan ratsastusjousiammunnan alkeita harjoitusjousilla sekä tutustumaan vesiaktiviteettien alkeisiin( esimerkiksi SUP- lautailu, melonta ym) turvallisessa ympäristössä osaavien ohjaajien kanssa. Leirin lopuksi teemme myös yhden pidemmän vaelluksen. Minimi osallistujamäärä 4. Leirin hinta 390€ sisältäen täysihoidon, majoituksen ja koko ohjelman kaikkine erikoisuuksineen! Varaa paikkasi pikimmiten puh 0509190697 tai sähköpostitse tunturiratsut@outlook.com

KISAAVIEN VALMENNUSLEIRI 17.6.-21.6.2019
Leiri soveltuu kaikille kisaamisesta haaveileville tai jo kisauran avanneille ratsastajille.
Leiri on selkeästi tavoitteellinen ja järjestämme tallin omat ratsastuskilpailut tai kilpailukalenterista riippuen osallistumme tallin ulkopuolisiin kilpailuihin leirin päätteeksi.
Ratsastamme kahdesti päivässä viilaten kouluratsastuksen ohjelmiin tarkkuutta ja saat hyödyllisiä niksejä mitä tarvitset kisakentällä. Esteillä hiotaan hyviä teitä, lähestymisiä ja kokonaisia ratoja. Leiri sisältää myös paljon muuta leiriohjelmaa, oman hoitohevosen ja laadukasta kisateoriaa. Opettelemme myös muun muassa kisatilanteissa tarvittavia taitoja, esimerkiksi hevosen lastaamista, valmistelua sekä opettelemme suunnittelemaan ratsastajan sekä hevosen kisakauden treeniohjelmaa ja teoriaa sen rakentamisen pohjalle.
450€/hlö+ mahdolliset kilpailukustannukset sekä ratsastajan henkilökohtaiset kilpailuluvat.

OMA HEVONEN- VIIKKO 24.6.-28.6.2019

Tällä viikolla saat opetella omatoimisesti hevosen omistamista ja hevosenomistajan vastuita turvallisessa ympäristössä.

Vuokraa haluamasi hevonen viikon ajaksi ja tule päiviksi puuhaamaan tallille hevosenomistajan arkea aina tallin siivouksesta hevosen hoitoon ja ratsastukseen. Päivät alkavat kello 9 ja päättyvät klo 18 yhteisen päivällisen jälkeen. Viikon hinta sisältää kaksi ratsastuskertaa päivässä, toinen ohjatusti ja toinen itsenäisesti, muun oheisohjelman, lounaan sekä päivällisen, mutta ei majoitusta. Viikon hinta 320€/ hlö.


RATSASTUKSEN TEHOLEIRI  1.-5.7.2019

Tällä leirillä syvennytään niin koulu- kuin esteratsastukseen. Ratsastamme kaksi kertaa päivässä laadukkaassa opetuksessa ja viilaamme tarkoin yksityiskohtia. Opimme ratsastamaan tarkemmin, tehokkaammin, kevyemmin ja hevosta kuunnellen.
Ratsastustuntien lisäksi puuhaamme paljon ja monipuolisesti hevosten kanssa sekä saat oman hoitohevosen viikon ajalle, leirin painotus on silti selkeästi ratsastuksessa. Leirin hinta 430€ sisältäen täysihoidon&majoituksen, minimi osallistujamäärä 4 hlö.

ARCTIC HORSE ADVENTURES II NUORTENLEIRI
22.7.-26.7.2018

Tämä nuorille suunnattu actionleiri sisältää viikon täydeltä paljon uutta koettavaa ja hauskanpitoa. Ratsastuksen ja hevosohjelman lisäksi pääsemme tutustumaan muun muassa melontaan, koskenlaskuun, huskytarhan elämään, ratsastusjousiammuntaan sekä aivan erikoisuutena teemme yön yli ratsastusvaelluksen erämökille! Minimi osallistujamäärä 4. Leirin hinta 420€ sisältäen täysihoidon,majoituksen ja koko ohjelman kaikkine erikoisuuksineen! Varaa paikkasi pikimmiten puh 0509190697 tai sähköpostitse tunturiratsut@outlook.com